Senior Design Engineer

Strepa

About the Position


Vil du med på Mountain Top Industries globale vækst rejse?

På vegne af Mountain Top Industries søger vi en erfaren Senior Design ingeniør med bred erfaring indenfor funktionel design og konstruktion fra en produktionsvirksomhed.

Mountain Top Industries er markedsleder i Europa inden for udvikling og produktion af udstyr til pickup biler og deres samarbejdspartnere og kunder er bilproducenterne Ford, Mercedes, VW, Toyota, Nissan m.fl.

Mountain Top Industries har været udnævnt som gazelle-virksomhed de seneste ni år i træk, ligesom de tre gange har fået tildelt EY’s pris for den mest succesfulde ejer-ledede virksomhed i regionen. Mountain Top Industries har de seneste år vokset fra 60 til 250 ansatte, og de vækster fortsat. Virksomheden har i 2017 fået den nordiske kapitalfond Axcel med på rejsen, så de kan styrke deres globale vækststrategi og målsætning om, at blive global markedsleder inden for deres felt.   


Om dig:

Vi forestiller os;

  • At du har en baggrund som ingeniør eller lignende professionel ballast med stor forståelse af produktionsteknologier.

  • At du har minimum 5 års erfaring med Solidworks

  • At du har en kreativ tilgang, og kan bidrage til at finde innovative løsninger, som vil være værdiskabende for Mountain Tops kunder.

  • At du har sans for at kombinere funktionalitet og æstetik.

  • At du har erfaring med at designe i forskellige materialer, såsom aluminium (ekstruderede og støbte dele), plast (sprøjtestøbt), metal generelt (metalplader til beslag og lignende) og gummi (både ekstruderet og støbejern).

  • At du kan arbejde projektorienteret, overholde deadlines, og at du er meget struktureret og kvalitetsbevidst, da Mountain Tops projekter undertiden er store, langvarige og med en vis kompleksitet

  • At du er detaljeorienteret og overblik over opgaven hele vejen igennem, indtil den er 100% færdige

Som person er du nysgerrig og teknisk velfunderet, og du motiveres af at inspirere og blive inspireret af dine kollegaer til løbende at forbedre både nye og eksisterende løsninger.

Da al kommunikation med kunder og afdelingen i Australien foregår på engelsk, forventes du at beherske engelsk på et højt niveau skriftligt og talt. Andre sprogfærdigheder er en fordel, men ikke et krav.

Derudover er det naturligvis et plus hvis du har en passion for 4x4 pick-up trucks.


Du får:

  • Inspirerende og kompetente kollegaer, der arbejder i et dynamisk miljø, hvor faglighed, engagement, grundighed, gensidig respekt og humor er i centrum.

  • En arbejdsplads hvor produktionen er in-house og derfor et tæt samarbejde med produktionen.

  • En beliggende med hovedkvarter i Frederikssund, og  med kollegaer i Melbourne, Australien.


Ansøgningsfrist er hurtigst muligt,  for yderligere information kontakt venligst Mille Frydensberg på mfr@strepa.com  el telefonnummer + 45 26 48 93 99

Mountain Top Industries ApS designer, udvikler og producerer ladtilbehør til pick-up trucks. Produkterne udvikles i samarbejde med verdens største pick-up truck producenter og produceres på virksomheden i Frederikssund. Mountain Top er markedsledende i Europa og er også etableret i Australien. Mountain Top ejes af Axcel og Fam. Bjerg. Se mere her: www.mountaintop.dk.

Nylige artikler om Mountain Top Industries.

https://www.berlingske.dk/virksomheder/vaekstvinderen-mountain-top-vil-naa-nye-tinder

https://www.ey.com/dk/da/newsroom/news-releases/ey-pm-20181031-regionsvinder-sjaelland


About the Company

As our candidate we match you with companies, which reflects your values and ambitions and can contribute to your professional development so you stay passionate and motivated in your job.

We wish to have long and inspiring relationships with our candidates, where you as a candidate want to stay in touch with us.Apply

Sounds interesting, submit me as a potential candidate
Upload CV

Contact

Hellerup